Monday, 17 September 2012

R-A-Y-A

PART IV

Assalamualaikum and hye peeps:/

seperti yang diberitahu di entry sebelum ini okay part ni khas untuk merdeka raya.weeeeeeeee soooooo here we go.okay 30 ogos tuhari sekolah aku ade buat majlis merdeka raya.malangnya budak budak ict trial pada haritu.what a sadlife?zzzzzz dimana keadilan?sedikit pon tidak diamalkan duhh sedih gila.dahlah tahun last boleh celebrate merdeka raya dekat sekolah tuptup jadi cenggini nak tanak kenalah jugak jawab paper ict sementara semua budak duduk dekat dewan pommpamm sambut majlis ni.ciss-...- rasa rugi yang teramat sangat tak dapat join majlis tuh dahlah ade perarakan siap dengan band semua.duhh yang paling seronok bila band mula mengeluarkan bunyi bunyi yang membuatkan kitaorang yang jawab exam ni rasa macam aduii diam boleh tak dahlah tak dapat join.okay saya marah majlis tuh buat haritu.tapi ape boleh buat benda pon dah lepas so senyum jek lah:) dengar kot sampai dalam kelas diaorang terpekik terlolong dekat dewan okay waktu tu memang asyik sabar sabar sabar pepandailah memasing tenangkan diri memasing dari godaan yang datang dari arah dewan hahha.

exam start 7.30 and supposed to habis pukul 10.00 tapi memasing dalam kelas dah macam cacing kepanasan belum ade pukul 10.00 dah suruh cikgu kutip kertas.hahhaha excited much.venue untuk f5 makan makan dekat kantin.kelas kitaorang makan nasi briyani.patuh ade ah kuih kuih sesikit buah buah dadih nuggets yeahh.yang penting air ribena woooo kerlasssss.masa tengah memakan tuh ade pasang lagu raya fulamak bernyanyi nyanyi punyalah seronok macam budak 5 tahun.kahkahkah XD.kalau cerita memang tak habis so lets see the pictures 

6 of us <3
while others had fun at hall
love love love

us + pn yati + pn zubaidah
anak malaysia
kami lagi
pn zalina in the middle

kay itu cerita pasal merdeka raya.sedih memang sedih sebab tak dapat join dari awal majlis tuh tapi nak buat cemana kehidupan mesti diteruskan hahah takde kena mengena.okay yang ni cerita lari sikit dari merdeka raya tapi harus dimuatkan jugak dalam entry ni weee.petang tuh lepas balik merdeka raya aku pergi beraya rumah mawaddah.mak dia masak mee patuh ade kfc woww mantop.lepastuh aku mintak tolong diyana hantar pergi rumah khalida sebab pieqa,fifi,myra dah dekat rumah dia beraya sekalilah kiranya.lepas dah lepak lepak rumah khal kitaorang pergi rumah fifi hahaha.rumah diorang dalam 10-15 minit ah kalau jalan kaki.aku dengan myra jalan kaki separuh jalan sementara pieqa pergi hantar khalida dengan fifi dulu hahaha.kitaorang memang suka buat benda pepelik.dekat rumah fifi makan nasi briyani.nasi briyani yang kat sekolah mak fifi yang tolong masak tak puas makan dekat rumah makan dekat rumah dia hahhaha.patuh pieqa hantar wa balik rumah khalida balik sebab ayah wa amik dekat rumah khalida.kay haritu memang penat gila dahlah malam ade tuition lenguh kaki.haihhh.
okay enough for this part.wait for the last part yehaaaa! long entry lagi sekali terima kasih baca :)

XOXO,
HADIRAH<3


No comments:

Post a Comment