Monday, 29 April 2013

memories :'>

Assalamualaikum and hye peeps :/

pe habaq?sihat?saya tengah tak berapa nak sihat ketika menaip entry ni heeeeee 2012 dah melaburkan tirai rasa sedih sangat sangat yang teramat sangat bilamana terpaksa meninggalkan tahun 2012 ni.terlalu banyak sangat sangat kenangan :') sangat sangat banyak -______- paling banyak kenangan dekat sekolah yang memang saya tak boleh nak lupakan :(

beberapa hari sebelum SPM ouhh saya memang tak boleh nak ingat tarikhnya bila tapi yang penting hari rabu hehehheheeh hmmm TIGS,which is my school:) ade buat hari graduasi yeahhh kira majlis ni macam kita dah graduate lah siap dengan jubahnya mortar board segala bagai semua lengkap heeee :))))

so,that day satu hari tak belajar dan kami masih lagi merasa yeahhhh walaupon lagi beberapa hari nak SPM waktu tu kehkehkeh pagitu cikgu tak masuk kitaorang duduk bebrual mengisi masa lapang hehehe tak baca buku pon padahal dah dekat sangat nak exam hehehe -___-

dalam pukul 9 lebih gitu ade budak datang kelas dia suruh pergi amik jubah segala dan kitaorang semua bersorak kegembiraan yeeeee terlalu gembira muehehheeh pergi pilih pilih jubah amik mortar board itu dan ini lepastuh terus sarung jubah memasing excited kemain paling leceh bila nak pakai mortar board tu nanti tudungnya lari lari lah apelah mortar boardnya terkebelakang lah bongok betul

lepas dah settle pasal jubah segala tu masa untuk penuhkan perut mueheheh that day rehat makan roti jala makan makan pommpammpommpammm kumpul depan dewan sebab nak masuk dewan ikut kelas ikut susunan :) lepastu ade berucap berucap,baca doa,nyanyi,tunggu tetamu kehormat datang ape semua dan yang sewaktu dengannya

majlis berjalan dengan lancar ye kitaorang sangat sangat happy sebabnya boleh amik gambar itu dan ini :-)
siap semua benda around 2 dan kitaorang plan lepas balik sekolah tu nak pi makan juz waffle dekat perdana. takdelah jauh sangat dengan sekolah 5-10 minit sampailah kalau naik kerete.since ainah dah ade lesen kereta so,kitaorang tumpang dia yeahhhhh hahhahaa

saya dah taktahu nak tulis ape lagi heee yang penting that day was super duper awesome MashaAllah :)))) lets the picture talk guys :>



















serious majlis graduasi ni memang kenangan habis :') ya Allah rindunya T_________________T that day have fun sangat sangat :'D 

wa rindu gila yang teramat amat sangat suasana sekolah serious :')  hmm rindu keriuhan kebisingan kenakalan kedegilan jupiterians.rindu diaorang sangat! dah taktahu nak gambarkan cemana tahap kerinduan dengan suasana sekolah kengkawan semua hmmmm :'( kaykay sampai sini dulu bye Assalamualaikum :)




XOXO,
HADIRAH<3