Sunday, 28 October 2012

dah dekat

Assalamualaikum and hye peeps :/

hye semua.pe habaq?mai dekat sini jangan jauh jauh dua singgit dua singgit.boooo merepek kuasa empatpuluhtujuh heeee sekarang ni hari hari sibuk.sibuk hari hari.sekolah sibuk.sibuk sekolah semua sibuk.
yang paling penting pada saat dan ketika ade satu benda yang tersangatlah menghampiri kita.ye,kita maka mestilah mereka hahahha lawak hambar.SPM just around the cornerrrr.kiokkkk *terjun bangunan*
ya Allah serious takut gila tapi tapi tapi sangatlah takde kesedaran diri bila wa sikit pon tak sedia lagi nak SPM.terjun bangunan lagi sekali.

sebenarnya banyak benda yang nak di-update-kan di sini tapi teramatlah sangatlah takdelah masa.betul tak tipu.hahhaa.lately banyak perkara jadi ade yang baik ade yang sebaliknya tapi kita kena senyum act like nothing happen.iOkay hahhah.banyak event yang perlu aku hadiri cewahhh ayat artis bertaraf 5 bintang kahkahkah.tapi semua cerita pasal aku ke sana ke mari simpan dulu dalam kotak misteri kunci mangga ketat ketat.nanti tunggu lepas habis spm baru keluarkan semua habaq mai kat hampa semua.

seminggu lagi nak spm tapi jadual periksa pon tak keluar.*mengeluh* mungkin cikgu nak kasik jadual tu lepas habis spm.bulan 1 mungkin?tepuk dada tanya iman hikhok.saya periksa spm lama.lama sangat.wa start exam 5 november.ye semua calon spm start tarikh yang sama cuma habis jek lain lain.dan dengan bangganya saya mengatakan bahawa saya tamat peperiksaan spm pada *drum roll**bunyi naga**bunyi gamelan* 5 disember yeahhhhh *bunga api* lama kannnnn eh taklah sekejap jek sebulan plus plus haaa memang sekejap sangat azab woi.

apeapepon saya disini ingin memohon maaf kalau ade tersilap bicara.ade apeape yang tak kena mohon dimaafi.doakan kejayaan saya dan kawan kawan ya.jumpa lagi lepas spm.last but not least 

TO BATCH 95 GOOD LUCK IN SPM !
WE CAN DO IT
CHAIYOK CHAIYOK CHAIYOK





Assalamualaikum :)



XOXO,
HADIRAH<3