Friday, 27 May 2011

finally

Assalamualaikum n hye peeps :/

finally exam is over . yeay ! i love it <3 . hahaha . and and and hari ni dah mula cuti . tuh yang paling seronoklah .but tadi pagi kene pergi sekolah ade kawad MAHARAJA LAWAK . 
kahkahkah . sebab ape panggil MAHARAJA LAWAK sebab yang masuk kawad dalm stau platun cuma berapa belas jek . ade yang 5 orang . sadis kann . and for KRS which is my unit ade 14 orang  . sadis betul . berterabur okeyh kawad . macam latihan jek . tatau siap boleh main pusing pusing . berdekah habis . sebab tuh panggil MAHARAJA LAWAK . dah kenapa tinggal sikit sangat sampai satu platun berapa belas sebenarnya ade camp kat sekolah akuuu . so, sesiap yang tak pergi camp kene masuk kawad . tuh yang tinggal sikit . pulak tuh budak f5 , f3 and upper 6 tak boleh join . nak periksa katanya . 

smileeeeeeeeee
*going to JB for my cousin wedding .

XOXO,
HADIRAH

Thursday, 26 May 2011

16th may 2011

Assalamualaikum n hye peeps :/

since , esok cuma paper math I so, hari nie boleh update . okay nie nak cerita pasal 16th may . ape lagi HARI GURU lah . trick yang sekolah aku guna biar semua students datang masa hari guru pepagi tuh ade exam psk . kalau students tak datang tak amik exam lah . kalau tak exam hari tu memang ramai lah tak datang . 

pepagi exam . pukul 9 pergi dewan kumpul ape semua . then celebrate hari guru as usual . tahun nie lain macam sikit sebab cekgu yang menjadi kegilaan buat persembahan . so, memang bebudak nie macam histeria bila cekgu tuh buat persembahan . dah macam tengok concert JB .


*persembahan
cikgu nyanyi
cikgu buat persembahan . cekgu dayat,cekgu hafiz,cekgu usop,
cekgu muniza,cekgu linda and pn rateni-tak da dalam gambar
dengan iringan keyboard+electric guitar+guitar+cingkecing(tatau nama dye ape)
dikir
kelab bahasa jepun punya persembahan
nasyid -.-

5 neptune

*pertandingan/sukaneka

pertandingan mewarna
anyam ketupat
sukaneka-.-
buat pakaian guna s/khabar

sukaneka


*untuk puan wan 

untuk guru kelas

nah cikgu >:O

gambar hiasan semata mata . buat benda alah nie masa cekgu tengah buat
persembahan . 

HAPPY TEACHERS DAY TO ALL TEACHERS IN THIS WORLD

XOXO,
HADIRAH

Tuesday, 24 May 2011

new blog

Assalamualaikum and hye peeps :/

grrrr-.- something went wrong on my old blog . this is my old blog . kalau korang ade terjumpa blog lama aku nieee ? aku dah tak guna lagi blog tuuuu . sesiapa pernah follow blog lama akuuuu , sila sila lah follow blog baru aku ni yeeeee . 


XOXO,
HADIRAH