Monday, 10 December 2012

touched :')

Assalamualaikum and hye peeps :/

ye saya lagi yang mengupdatekan diri dekat sini.ye this entry gonna be special entry i think kalau tadi entry beremosi ini entry ade emosi sikit tapi yang paling penting entry ni paling special.tadi lepas publish entry sebelum ni check twitter kejap tuptup dapat text daripada khalida dia cakap " hadirah,sorry tau kalau aku tak dapat temankan tu.kalau kau cakap awal awal,mungkin aku boleh saing dengan kau.sorry sangat :( sebersalah gila weh.janganlah sedih.Eh eh? Kitaorang ada support kau laaa haih." aku tak salahkan sesiapa lah pasal lesen tu duhhh aku tak tahu lah kenapa aku emosi sangat phewww -........- btw,khalida kita okay jangan irau awak tak salah pon lah haihhh cettt 

lepas habis baca text dari khalida fifi text cakap " Nur Hadirah Mohd Sharif, 18.12.95.Sabar lah,nanti tepat 18 haribulan pi daftar eh.Jangan lah sesedih.Aku pun tak amek lesen kat Mohamad tu.Maybe Tuhan tu nak kau berdikari ke?heeee dugaan lah.Egha sedih eh? hehehe orang yg banyak gelak tu yang banyak keluar airmata kan." itu ape yang fifi text haihhhh :')

haihhh aku buat entry tadi bukan nak mintak simpati or whatever aku just tak boleh nak tahan dan nak bendung kot perasaan entahlahhhh terharu?of course lah terharuuu weh that's why i love my friends haihhhh kengkawan aku ni.

ye aku tahu pasal lesen tu masalah kecik ye tulah aku cakap tadi perasaan jiwa raga emosi ni haaaa tak stabil terbawak terbawak sampai naik satu entry tapi serious takde mood untuk bday aku minggu depan  haihh lah hati haihhhh tak pernah pernah aku emosi sampai macam ni sekali selalu okey jek entahlah entahlah dan entahlah........

apeapepon thanks a lot NUR KHALIDAH AQILAH dan FIFI EZETTE me loves both of you :))) awak dua orang jangan irau ea kita okay lahhh :))

dahdah enough enough Assalamualaikum and bye :)



entah ;')

Assalamualaikum and hye peeps:/

well hye hello and Assalamualaikum semua.cerita pasal lepas habis spm pasal semua benda ketepi dulu ye.sebelum tu entri ni entri yang penuh dengan emosi mungkin.taktahu kenapa tapi lahai hati perasaan seluruh jiwa raga ni kenapa nak terlalu emosi kenapa nak terlalu sensitif ptuihhh ahhh semua benda tak stabil.

okay lately ni semua benda jadi macam tak memihak kepada aku serious.aku tak tahu lah kenapa.mungkin banyak sangat dosa ke aku tak tahu............. tapi entah sekarang ni kehidupan aku macam tonggang terbalik tapi taklah terbalik sangat tapi haaaaaaaaaaaaaaaaaa entah.sekarang ni semua benda yang aku nak buat semua benda macam ade halangan.

tadi pagi aku nak pegri daftar lesen and yeahhh aku belum boleh daftar lesen well umur tak cukupkan.memnag ade plan dengan kengkawan nak pergi dengar ceramah sesama but at the end tak dapat dengar ceramah sesama what a sadlife.haihhhhhhhhhhhhh rasa amcam ruginya lahir lambat but saya bersyukur saya sempurna Alhamdulillah :') tapi kesedihan dekat hati tak dapat amik lesen dengan kengkawan memang tak dapat dibendung seriously.lepastuh mood untuk birthday yang akan datang langsung pon takde lepas kes lesen pagi tadi haihhh.rasa macam hai bday kau lambat aku dah tak dapat amik lesen saing kengkawan.

bukannya sebab aku ni sikit sikit nak ikut kawan segala tapi kengkawan yang selalu ade dengan aku lagi satu takkan nak ajak parents teman pergi dengar ceramah.ye semua benda berlaku ade hikmah mungkin nak suurh aku berdikari entahhh ALLAH's plans greatest.banyaklah lagi benda yang tak bagi peluang kat aku tak memihak dekat aku lately ni 

entah tak tahu lah kenapa diri ini terlalu emosi tapi ade hikmah di sebalik ape yang berlaku.yang penting mood teramatlah tunggang terbalik haihhhh ntah pape lah diri ini benda kecik jek kot.haihhhhhhhhh sabar sabar dan sabar :)

mintak maaf entri ni penuh emosi eh takdelah emosi eh emosi lah jugak?eh?hahhahahahha so,bye Assalamualaikum