Thursday, 26 May 2011

16th may 2011

Assalamualaikum n hye peeps :/

since , esok cuma paper math I so, hari nie boleh update . okay nie nak cerita pasal 16th may . ape lagi HARI GURU lah . trick yang sekolah aku guna biar semua students datang masa hari guru pepagi tuh ade exam psk . kalau students tak datang tak amik exam lah . kalau tak exam hari tu memang ramai lah tak datang . 

pepagi exam . pukul 9 pergi dewan kumpul ape semua . then celebrate hari guru as usual . tahun nie lain macam sikit sebab cekgu yang menjadi kegilaan buat persembahan . so, memang bebudak nie macam histeria bila cekgu tuh buat persembahan . dah macam tengok concert JB .


*persembahan
cikgu nyanyi
cikgu buat persembahan . cekgu dayat,cekgu hafiz,cekgu usop,
cekgu muniza,cekgu linda and pn rateni-tak da dalam gambar
dengan iringan keyboard+electric guitar+guitar+cingkecing(tatau nama dye ape)
dikir
kelab bahasa jepun punya persembahan
nasyid -.-

5 neptune

*pertandingan/sukaneka

pertandingan mewarna
anyam ketupat
sukaneka-.-
buat pakaian guna s/khabar

sukaneka


*untuk puan wan 

untuk guru kelas

nah cikgu >:O

gambar hiasan semata mata . buat benda alah nie masa cekgu tengah buat
persembahan . 

HAPPY TEACHERS DAY TO ALL TEACHERS IN THIS WORLD

XOXO,
HADIRAH

No comments:

Post a Comment