Sunday, 23 September 2012

R-A-Y-A

PART V

Assalamualaikum and hye peeps :/

this part gonna be last part.fuhhh.raya sakan kemain sampai lima part hahhaha.cakap jek takde mood raya itulah inilah.dua hari sebelum habisnya raya kitaorang sekelas plan nak beraya bersama.wuhuuuu yabedabedu.rancang punya rancang punya rancang jadi.waktu plan plan tu sepatutnya pergi 3 kereta tapi masa hari kejadian haha kemain hari kejadian kereta lagi satu orang-yang-nak-bawak tak bangun bangun tidur.zzzzzz.udah dikejut berulang kali enggak bangun jugak hahahha.siap pergi rumah dia lagi kejut tapi tak bangun soooooooooo kereta lagi satu cancel jadi 2 kereta.pergi 2 kereta hmmmph 2 kereta *kelip kelip mata hahahha merepek.satu kereta aina bawak satu lagi seperti biasa jol lah tolong bawakkan kitaorang.untunglah aina dah ade lesen boleh bawak kereta ke sana ke sini kitaorang yang takde lesen bergantung harap jeklah hahha.

dalam belas belas yang join pehhh seronok meriah haaa ape lagi semua boleh kikikiki.pukul 10.30 cenggitu kumpul dekat esso ke caltex tak ingat dekat tanjung labuh.rumah first yang ditujui rumah didie.mak dia masak murtabak maggi ade kek batik phewww menggiurkan.

didie's
lepastu gerak pergi rumah mira adam.rumah diaorang ni dekat dekat,dalam satu kawasan tapi nak mencari dia aduhaiii hahha rumah dia ade landscape wuuuuu

mira adam's
lepastuh pergi beraya rumah diyana.perayaan wahh ayat hahaha diteruskan ke ruma cikgu zubaidah.sampai depan rumah cikgu zubaidah aku nampak kereta someone yang buatkan aku tak nak masuk situ.orangnya adalah tetttttttttttt sensored woi hahaah.diaorang yang lain pon tanak pergi hahahha.memula nak cancel pergi rumah c.zubaidah tapi teacher text cakap makanan banyak takde sape nak makan ape semua.tapi waktu teacher text kitaorang dah ondeway nak pergi rumah min so,plan diubah hahah kemain.pergi rumah teacher nanti.jappp kenapa panggil teacher of course sebab dia ajar english.-..-

sampai rumah min eh belum sampai lagi waktu dekat luar lagi belum masuk pagar memasing macam'wahhh besar gila rumah min ni.gila ahhh rumah dia" kay rumah dia memang besar.aku tak pernah beraya rumah orang sebesar rumah min.ni jujur.siap sembahyang ape semua ahh dekat rumah dia.

min's
lepastuh beraya rumah pika malek.dapat air coca cola sorang setin hahaha.lepastu pergi rumah aina.pehh yang rumah dia ni terbaik.okay kakak dia masak ayam asam pedas,sotong kangkung,telur dadar,sayur taugeh haa dengan nasi putih takkan makan lauk jek hahah.siap ade eskrim bagai.memasing memang tengah lapar ape lagi terkam ahhh hahha.dahtuh baru pergi rumah c.zubaidah balik.you know what?rumah c. zubaidah ade ketupat okay.lagilah phewww ade ayam merah memacam lagi tak ingat.sampai sini memasing dah mendak kahkah.lepak lepak situ sat patuh pergi rumah cikgu khulasah pulokkk.rumah dia lagi banyak makanan dengan pizza satay roti jala woii memacam tapi memasing makan secoet jek kenyang kan.

raya pada hari tu diteruskan lagi beraya rumah lela pulakk.masa tu dah pukul 6-6 lebih dah haaa raya tetap raya.poommmpammm kat rumah lela sampai pukul 6.30 gitu,memasing dah penat.kereta lagi satu lepas beraya rumah lela terus balik yang kitaorang pergi sambung beraya rumah haizu.see?raya sakan gila bapak punya.kihkihkih.rumah haizu mak dia goreng mee hoon duhh makan lagi senak perut.pukul 7 lebih baru gerak balik dari rumah haizu.sampai rumah dah dekat maghrib.hahahha baru betul raya dari pagi sampai maghrib.

haaaaaaaaaaa *kesat peluh*habis pon cerita pasal raya 2012 ni.kesana kesini kemari beraya hahaha.bila beraya tak sedar diri nak periksa SPM tahun ni.okay seram.sebulan lebih jek lagi sebulan lebih jek tinggal.aduhaiii gigil kepala lutut.kay nilah ceritera raya beta ha-ha-ha.wait for next entry dude.psssst next entry tu taktahu lah nak update bila,exam dah nak dekat haa lepastu result trial macam tetttttt kay tanak cerita sedih :( untill we meet again assalamualaikum 

XOXO,
HADIRAH <3





No comments:

Post a Comment