Sunday, 16 September 2012

hyehoyheeee

Assalamualaikum and hye peeps :/

HI! I'M BACK BACK BACK

hai semua hai hai *lambai tangan .fuhh fuhh dah bersarang wa punya blog ni *amik vacuum setahun plusplus dah tak update.mimpi apentah nak start berblogging ni pon tak tahu.tetibe terpanggil untuk berblogging balik dah dapat hidayah mungkin.rindu nak update nak bercerita nak segala galanya terhadap blog usang ni takyah cerita ah nafsu melonjak lonjak namun hati kata jangan jangan.hahhaa tak sebenarnya lebih kepada malas nak update blog.heeee i'm a busy girl okay.uhukuhuk

sebenarnya rasa excited yang teramat sangat nak update blog ni kejadah semua ni.sekarang ni aku rasa twitter dah makin bosan sedikit demi sedikit,facebook apetahlagi bosan to the max tapi still bukak still online walaupon bosan saja buang masa.haaa bila dah bosan dengan fb dengan twitter tu yang terpanggil untuk balik kepada yang lama BLOG yeahhh blogggggggg kuikuikui ini bukan dasar kacang lupakan kulit atau sewaktu dengannya tapi saya cuma takde masa untuk menghadap menaip entry itu dan ini.

sebenarnya entri ni cuma nak cerita sesikit jek pasal aku dah mula berblogging balik yeahhh happy me tapi tercerita panjang tuh yang malas tu niat nak taip sesikit tuhlah tuhlah kalau dah bebel menyanyah tak reti berenti.fakta.sooo, bye wait for next entry okey banyak benda nak ceghita :)





XOXO,
HADIRAH <3




No comments:

Post a Comment