Saturday, 30 July 2011

rezeki hari jumaat :>

Assalamualaikum and hye peeps :/

ari jumaat ari tuh kiteorang satu kelas planned setiap sorang bawak makanan then makan sama sama . saje jek before puasa nie makan sama sama . mengeratkan silaturrahim . tak gitu ? memandangkan semua bawak makanan kiteorang satu kelas tak rehaat . semua rehat dalam kelas . dah macam kenduri siap ade carpet bagai .

before rehat masa english . teacher tak masuk kelas . so, ape lagi kalau bukan amik gambar . hobi lah katakan .patuh kiteorang semua rehat awal . 10 minit awal . masing masing dah kelaparan . tak sabar sabar nak makaaan . patuh dah makan tak terhabis . habis budak form 1 yang sederet kelas kiteorang , kiteorang ajaaak . tapi tak semua yang datang . 5 6 orang jek yang datang . malu lah katakaan . orang yang kiteorang kenal then lalu depan kelas kiteornag memang langkah kai kanan laaah . saja jek nak buat amal jariah .

okeyh lah okeyh lah lets the picture talk :-

khalida and myra

myra , kha, pieqa 

we <3

the food

jupiterians 

delicious 


 alhamdulillah rezeki :) memang kenyang gilaaa hari tuh . sampai tak larat nak habiskaaan . tapi seronok gila buat makan makan macma niee . nnti raya kita buat lagi ea ea ? kita makan ketupat pulak . hehhehe .
macam macam makanan ade sandwich , nasi goreng , sausage , fries , pau , ayam goreng , keropok lekor , kuey tiaw . wooo sedap wook . laparlah pulak cite pasal makanan #tetibe . ha aku bawak air . weeee .

btw , kelas aku 19 orang jek . sikit kan ? sorang chinese . *tetibe masuk jumlah ahli kelas pulak* anyway, besok da start puasa . alhamdulillah dapat jumpa lagi ramadhan tahun nie :) HAPPY RAMADHAN uols . hope ramadhan nie lebih diberkati dari ramadhan sebelum sebelum nie . macam ustazah tak ? okeyh lah sampai sini dulu yeeee . 

selamat menyambut ramadhan al mubarak

XOXO
HADIRAH <3

No comments:

Post a Comment