Saturday, 23 July 2011

alhamdulillah :)

Assalamualaikum and hye peeps :/

minggu nie sekolah baik baik jek :D . erm, actually minggu lepas 13/7-15/7 ade pk3 . so, minggu nie of coz dapat . result . memang kejang perut ah tengok result . dush lagi berapa bulan jek nak masuk f5 result balik balik samaaaa . kalau maintain dia tuuu A+ ke A boleh terima lagi nie pepahaaam jek laaah . but , ade yang menaik ALHAMDULILLAH ! especially sejaraaah unbelievableee . kahkahkah okbai .

sebenarnya entry nie aku nak bersyukur sangat sangat dengan kemenangan yang aku dapat tahun nie . alhamdulillah . first of all , aku dapat tempat keempat hoki sekolah sekolah daerah batu pahat . even dapat nombor 4 jek but alhamdulillah . tengs ALLAH .next year maybe aku dah tak wakil laaagi hoki . cukup buat tahun nie jek :) hoki nie lawan awal tahun ari tuuuu . congrates to the team .

tempat keempat (P) bawah 18 MSSD
batu pahat

second , kawad krs sekolah aku dapat tempat ketiga . once again alhamdulillah :) tahun depan i'Allah masuk kawad lagi :D .  kenangan masa kawad memang tak lupaaa ah . #seriously . tiap tiap hari balik lambat muka hitaaaam . semua orang tegur . tapi warna kulit dah kembali ke warna asal :) . 

ketiga kawad kaki krs MSSD
batu pahat

third , kemenangan terakhir *maybe* untuk tahun nieee . english drama kiteorang dapat first place . alhamdulillah . and kiteorang wakil BP untuk pemilihan wakil JOHOR but unfortunately , we doesnt got any place .:( tapi kiteornag still bersyukur dapat wakil and dapat pengalamaaan :) kiteornag juga bersyukur sebab kiteorang memenangi hati penonton . ramai yang expect sekolah kiteornag menang but takde rezeki . salah saktu faktor kiteorang kalah sebab sekolah kiteorang takde lelaki takde keharmonian . dah nama pon temenggong ibrahim girls school memnaglah takde lelaaaki . ape ape pon kiteorang semua puas haaati dengan performance kiteornag hari tuuuu .

johan drama bahasa inggeris sekolah sekolah
daerah batu pahat


ape ape pon ALHAMDULILLAH ! tengs ALLAH :) well actually tahun nie baru nak aktif so, memang seghonok lah menang . tuh yang share kat blog nie :) memang f4 aku baru nak meng-aktif-kan diri . hehhehehe . 

XOXO,
HADIRAH <3


No comments:

Post a Comment